Logo BVB ICT

Managen

Bert van Berlo: "Ontslag van een zittende ICT-manager of tijdelijke vervanging wegens zwangerschap, ziekte of sabbatical. Tijdgebrek binnen een bestaand team om nieuwe pakketten te implementeren. Behoefte aan vernieuwing of de noodzaak tot verandering van bestaande structuren en systemen. Allerlei mogelijke redenen om na te denken over de inhuur van een interimmanager."

Bijstaan 

BVBICT staat organisaties in alle mogelijke situaties bij als interim (project)manager. Zowel voor korte als langdurige meerjarige trajecten. Om tijdelijk een team te begeleiden, om veranderingen door te voeren, nieuw beleid op te stellen of bijvoorbeeld applicaties te introduceren.

Vanuit ervaring

Vanuit ervaring weet BVBICT dat de inhuur van een interim-manager vaak een noodzaak is als onrust in een organisatie speelt. De insteek is dan ook om te consolideren wat er is en vanuit die basis gezamenlijk knelpunten te benoemen en verbeteringen te introduceren.

Meer waarde

BVBICT haalt voor uw organisatie meer waarde uit uw ICT door het leveren van de diensten Managen, Adviseren en Verbeteren.

  • Contact opnemen